Immoeast si grupul austriac Delta vor inaugura in 2009 la Craiova un centru comercial situat in partea de vest a orasului, dupa o investitie de 100 milioane de euro, au anuntat reprezentantii companiei.
West Gate Center va avea o suprafata bruta de 74.000 metri patrati si va dispune de o suprafata de inchiriat de circa 39.000 metri patrati. Potrivit dezvoltatorului, in cadrul mall-ului vor fi deschise peste 150 de magazine, iar inaugurarea centrului comercial este planificata pentru toamna lui 2009.

"Cererea pentru inchirierea magazinelor din cadrul mall-ului este destul de mare, iar pana in prezent circa 60% din spatii si-au gasit chiriasi. West Gate Center va avea un mix format din lanturi de magazine internationale, dar si comercianti locali puternici. Astfel, Media Galaxy si Sprider Store sunt printre numele cunoscute interesate de acest centru", au mai spus reprezentantii companiei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.