Compania Plaza Centers, dezvoltatorul proiectului Dambovita Center din Bucuresti, a investit pana in prezent peste 200 milioane de euro in cele opt proiecte pe care le-a initiat in Romania, estimand o investitie de doua miliarde de euro in patru ani, au anuntat reprezentantii companiei.
"Piata imobiliara din Romania este in plin proces de maturizare si credem ca dezvoltarile imobiliare pot reprezenta in continuare o afacere de succes pentru un dezvoltator serios. Avem experienta si dorinta de a realiza proiecte imobiliare de calitate in Romania, iar strategia noastra este de a ne dubla prezenta aici in viitorul apropiat", a declarat presedintele Grupului Europe Israel, din care face parte compania Plaza Centers, Mordechay Zisser.


Potrivit acestuia, compania a investit pana in prezent peste 200 milioane de euro in cele opt proiecte pe care le-a initiat in Romania. Mai multe detalii despre portofoliul de investitii al dezvoltatorului Plaza Centers pe piata locala gasiti in Wall-Street.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.