Paris. Un restaurant in zona centrului Pompidou, inceputul anilor '90. Dimineata, Nicolae Minea este imbracat la costum, discuta cu niste clienti. Seara, schimba hainele si spala vasele sau pe jos.
Aici incepe povestea hotelierului sibian. Restaurantul ii apartinea lui Nicolae Minea si varului sau, iar cheltuielile erau prea ridicate pentru ce isi puteau permite in acel moment.
"Acolo am invatat ca a fi patron nu inseamna numai sa te plimbi, mi-a prins bine Franta. Trebuia sa facem economie de undeva, iar eu si nevasta mea puteam indeplini sarcinile mai multor angajati, pentru ca nu imi permiteam sa platesc o armata", isi aduce aminte Nicolae Minea. Planul era sa nu se mai intoarca in Romania. Impreuna cu niste prieteni stabilisera sa se mute definitiv in Africa de Sud.
Materialele de calitate, reteta succesului
A fost nevoit sa se intoarca in tara, din cauza unor probleme in familie. Intors in Sibiu, Nicolae Minea s-a indreptat spre domeniul pe care il cunostea cel mai bine, turismul, avand experienta in administrarea hotelurilor si restaurantelor dinainte de 1989. A cumparat Hanul Dumbrava, din Sibiu.
Despre autor:
Sursa: Adevarul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Baboon, roboții antrenați să îți automatizeze rapid și eficient afacerea
Sursa: start-up.ro
-
Raiffeisen Bank are o ofertă la creditele ipotecare
Sursa: futurebanking.ro
-
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat
Sursa: kudika.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 6-12 mai
Sursa: garbo.ro
-
3 decenii de business: cum a evoluat Mobexpert, gigantul român din industria...
Sursa: retail.ro
-
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit...
Sursa: wall-street.ro