O companie italiana va construi in localitatea aradeana Fantanele o zona rezidentiala care va avea si un teren de golf, amplasat pe o suprafata de peste 51 de hectare, investitia fiind estimata la cateva zeci de milioane de euro.

Complexul „Butterfly Royal Golf Resort”, dezvoltat de compania italiana Bellavista Golf Villas&Resort, se va intinde pe o suprafata totala de 364,8 hectare si va cuprinde vile de lux, vile, blocuri, un hotel de lux, club de golf cu teren de golf si magazine. Zona rezidentiala va fi amenajata pe o suprafata de 173,95 hectare si va cuprinde 20 vile de lux, 32 vile individuale, 66 vile, 355 vile in regim P+2E+Penthouse, scrie NewsIn.

In zona de locuinte vor mai exista spatii comerciale, agentii bancare, ateliere de producere si desfacere de artizanat, internet cafe, bowling, dar si spatii pentru dotari si servicii de interes zonal. Vilele de lux vor avea un teren de 5.000 de mp teren individual.

Primarul comunei Fantanele, Emil Slach, a declarat ca lucrarile, care vor incepe anul viitor, sunt estimate sa fie finalizate in 2013.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.