Actionarii Impact Bucuresti (IMP) au aprobat la adunarea generala din 27 septembrie contractarea unui imprumut de 12 milioane euro pentru finantarea dezvoltarii proiectului Lomb din Cluj-Napoca, si majorarea cu 4 milioane euro a unei facilitati de credit.
Creditul de 12 milioane euro va fi acordat de Piraeus Bank, iar facilitatea de credit va fi data de Banca Romaneasca. La adunarea generala, actionarii au aprobat si garantarea creditelor luate prin garantii aferente, precum si modificarea hotararii cu privire la pretul actiunilor care vor fi alocate administratorilor si salariatilor in cadrul programului de fidelizare a personalului.

Astfel, pretul unei actiuni date salariatilor sau administratorilor va fi de 5% din pretul mediu de achizitie a unui titlu.Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor a afisat in primul semestru din 2008 un profit net de 14,08 milioane lei (3,8 milioane euro), in crestere cu 30% comparativ cu aceeasi perioada din 2007, pe fondul avansului afacerilor de peste doua ori.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.