Ionut Copoiu si Mirela Rus au 29, respectiv 35 de ani, iar impreuna au in dezvoltare un proiect imobiliar de 600.000 de euro, Family Villa, cu opt apartamente, situat in zona Prelungirea Ghencea. Vizavi, cei doi si-au construit initial propria casa, folosind apoi experienta pentru proiectul Family Villa

In urma cu trei ani si jumatate, a fost cumparat terenul pentru constructia casei proprii, impreuna cu alti doi prieteni, iar la putin timp, vazand cum zona capata tot mai mult potential, Mirela si Ionut, impreuna cu o alta familie de prieteni, au achizitionat terenul de vizavi, pe care construiesc astazi ansamblul Family Villa.

„Cand am cumparat terenul, totul era un morman de gunoaie, strada arata ingrozitor, nefiind asfaltata. Insa atunci preturile cresteau de pe o zi pe alta, iar eu aveam pusi deoparte 15.000 de euro pentru a-mi cumpara o garsoniera. Am tot amanat si garsonierele au depasit 20.000 euro. Asa am fost obligat sa cumpar un teren, nu mai conta unde”, povesteste Ionut Copoiu, la doi ani dupa aceasta decizie.

Pentru propria casa, cei patru prieteni au cumparat un teren de 500 m.p. dintr-o suprafata totala de un hectar, iar investitia in constructie a fost de aproximativ 250 euro/m.p. la rosu. Pe masura ce constructia locuintei a avansat, intreaga zona s-a transformat si noi santiere de constructii au luat locul mormanelor de gunoi.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.