Cand vine vorba de amenajarea baii se ridica o serie de probleme ce tin de dimensiunile spatiului si de preferintele proprietarului legate de cromatica sau de stil. Din aceasta cauza va prezentam 10 modele diferite de amenajare pentru aceasta incapere.

  • Varianta 1

Amenajarea unei bai mici este o sarcina destul de dificila. Pentru un rezultat cat mai reusit este indicat sa se opteze pentru obiecte sanitare suspendate, cu un design cat mai simplu. O oglinda de mari dimensiuni este o solutie cat se poate de ingenioasa pentru crearea iluziei unui spatiu marit. De asemenea, nu uita sa renunti la orice element care nu este indispensabil. Obiectele inutile nu fac altceva decat sa incarce spatiul.

  • Varianta 2
De obicei se recomanda evitarea culorilor vii in spatiul unei bai de dimensiuni reduse, deoarece se considera ca pot avea efecte colpesitoare. Insa, acest lucru nu este valabil si in acest caz, deoarece s-au ales diferite nuante de galben, dominand cele deschise, iar cele puternice sunt folosite doar cu rol de accentuare. Mai mult decat atat, iluminarea puternica si prezenta oglinzilor creeaza o imagine aerisita.

Mai multe variante si imagini gasiti aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.