De cele mai multe ori nu tinem cont de decorarea biroului. Suntem coplesiti de munca zilnica si uitam de faptul ca spatiul de lucru trebuie sa ne alimenteze cu energie si sa ne stimuleze creativitatea.

Decorarea biroului poate aduce un pic de personalitate in cadrul unui spatiu de cele mai multe ori plictisitor si neutru. Alegerea unor accesorii si decoratiuni ce exprima personalitatea va permite colegilor de munca sa capete o impresie despre ce fel de persoane suntem in afara orelor de lucru.

Combinatii de culori si Feng Shui

Birourile, de cele mai multe ori sunt amenajate si decorate intr-un mod neutru. Acest lucru iti va permite sa adaugi una sau doua culori complementare pentru a insufleti si inviora intr-o oarecare masura spatiul de lucru. Avand in vedere principiile Feng Shui, galbenul stimuleaza gandirea si incurajeaza comunicarea, tonurile de albastru si verde sunt utilizate pentru amenajarea birourilor situate la est sau sud-est, movul este potrivit pentru un birou localizat la sud, iar albul si griurile cu o nota de galben se potrivesc cel mai bine pentru cele amplasate la nord-vest.

Mai multe despre principiile Feng Shui in amenajarea spatiului de lucru gasiti aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.