Companiile de finantare nebancara acuza regimul de taxare discriminatoriu din partea notarilor si a fiscului Cresterea pietei finantarilor nebancare este afectata de taxele notariale pentru leasingul imobiliar si de taxa de poluare auto. Companiile de profil se considera discriminate
"Lasati-ne sa ne platim taxele" este apelul catre autoritati al companiilor de leasing exprimat ieri prin reprezentantii sai, in numele companiior de leasing. Piata de leasing isi incetineste ritmul de crestere, iar cauzele tin de chestiuni administrative din afara responsabilitatilor finantatorilor nebancari.

Franarea de anul acesta este generata de regimul de taxare aplicat abuziv de notari si de taxa de poluare auto introdusa din luna iulie. Avansul va putea fi chiar mai mic anul viitor, avand in vedere previziunile privind contextul international.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.