Dupa ce in ultimii doi-trei ani, ani stocul de birouri a fost format in mare parte din cladiri de birouri de clasa B, in prezent cererea se manifesta pentru cladirile cu cele mai inalte standarde de dotare de clasa A, un nou trend pe aceasta piata fiind reprezentat de cladirile ecologice, se arata intr-un comunicat al companiei de consultanta imobilaiara Regatta

Noul trend pe piata office "Cel mai nou concept care incepe sa fie adoptat pe piata office din Bucuresti este cladirea ecologica, concept care respecta directivele europene privitoare la normele de construire environmentally friendly", a explicat Dragos Radu, analist piata in cadrul Regatta.

Cladirile ecologice presupun folosirea materialelor de constructii reciclabile, care sa protejeze atat mediul inconjurator, cat si persoanele care isi desfasoara activitatea in cladirea respectiva.

Ce fel de materiale trebuie sa folosesti pentru ca locuinta ta sa respecte mediul? Afla de aici, redactorii Wall-Street s-au informat pentru tine.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.