Deoarece amenajarile interioare ridica o serie de probleme iti oferim cateva sfaturi prin care vei putea evita cele mai frecvente greseli

1.Pereti albi

“Nu vreau sa zugravesc peretii in culori pentru ca atunci cand voi dori sa vand apartamentul, cel care-l cumpara poate nu agreaza culorile alese de mine”. Acest lucru reprezinta o gandire foarte frecvent intalnita. Daca te numeri printre astfel de persoane iti transmitem ca in momentul in care vei vinde locuinta va trebuie sa zugravesti oricum din nou pentru o imagine curata si proaspata, cu scopul de a obtine un pret cat mai bun. Asadar, de ce sa traiesti cu pereti albi? Totusi, acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa zugravesti intreaga locuinta in culori intense, insa cateva accente colorate sunt intotdeauna binevenite. Trebuie sa ai in vedere si faptul ca peretii zugraviti intr-o culoare fina neutra vor face interiorul sa para mai rafinat, implicit valoarea locuintei va fi mai ridicata.

2.Mobilier de dimensiuni gresite

Ai de gand sa achizitionezi mobilier nou si acest lucru il vei face intr-un magazin al carui spatiu interior este de dimensiuni mari. Pe urma mobilierul iti va fi transportat in spatiul mic al locuintei tale si iti vei da seama ca nu se potriveste. Evita sa faci cumparaturi fara sa faci masuratorile necesare in prealabil. Acest lucru nu iti ia foarte mult timp, insa vei economisi o suma mare de bani si eventuale neplaceri.

3. Iluminare inadecvata

Pentru a ilumina corect o incapere corpurile de iluminat trebuie sa fie plasate de-a lungul diagonalei principale din camera, sau pe o traiectorie triunghiulara. Pentru acest lucru e cel mai bine sa ai cel putin doua sau trei surse de iluminare in fiecare incapere.

Nu rata articolul de aici, inca nu e prea tarziu pentru a corecta greselile in camera ta!

Condo

Sursa: CondoTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.