Fondul de investitii HSBC’s European Active Real Estate Fund (HEAREF) a achizitionat, de la Gheorghe si Dorina Iaciu, 50% din actiunile Expo Market Doraly SRL, urmand sa adauge la suprafata complexului 35.000 mp construiti, a anuntat compania

Fondul de investitii HEAREF si Gheorghe si Dorina Iaciu vor opera si dezvolta Parcul Comercial situat in partea de est, de o parte si de alta a DN2, la 8 km de oras.

Complexul Expo Market Doraly cuprinde o suprafata de 55.000 de metri patrati construiti cu planuri de dezvoltare a inca 35.000 de metri patrati.

„ Este prima tranzactie pe care am incheiat-o in Romania si face parte din strategia noastra de investitii in proprietati imobiliare in zona. Speram sa fie doar prima din tranzactiile importante pe care ni le propunem”, a declarat Matthew Hunt, cel care a coordonat achizitia din partea HEAREF.

„Expertiza HEAREF de care beneficiem prin acest parteneriat ne va ajuta sa implementam accelerat planurile de dezvoltare ale Expo Market Doraly. Suntem pregatiti sa ne extindem pentru a acomoda si clientii potentiali”, a declarat Gheorghe Iaciu – partener HEAREF in acest joint-venture.

Potrivit acestuia, dezvoltarea viitoare a infrastructurii din zona, ce va include atat reabilitarea vechilor drumuri, cat si constructia altora noi, impreuna cu lucrarile companiei de infrastructura vor imbunatati traficul catre si dinspre Expo Market Doraly.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.