Vrem o casa numai si numai a noastra si nu ne permitem achizitionarea sau cumpararea ei prin propria forta financiara. Atunci, fireste ca raspunsul sta in contractarea unui credit ipotecar sau imobiliar

Insa de ce trebuie sa tinem cont cand contractam un astfel de credit, vom incerca sa raspundem in cele ce urmeaza.

Cum luam credit pentru locuinta? Vrem sa achizitionam (sau construim) o casa, un apartament, sa renovam locuinta sau sa cumparam un teren? Ei bine, raspunsul este creditul, ca pentru multe alte bunuri strict necesare confortului cotidian. Pentru toate acestea bancile si alte institutii de finantare ofera o gama larga de produse financiare, care sa se potiveasca unei palete cat mai largi de clienti, cu buzunare mai mari sau mai mici.

Daca deja va ganditi la alergatura sau aveti in minte imaginea fucntionarului acru de la ghiseu, trebuie sa aflati ca astazi lucrurile pot fi simplificate daca suntem atenti la cateva lucruri.

In primul rand, daca nimeriti la un ghiseu bancar in care nu obtineti informatiile de care aveti nevoie in cel mai scurt timp pozibil, puteti iesi imediat fara grija, pentru ca cel putin alte 10 institutii financiare vor avea oferte pentru dumneavoastra, iar apoi sa nu uitam ca suntem in era tehnologiei si a informatiei usor de gasit via internet.

Citeste articolul integral aici, redactorii MoneyBox iti dau toate detaliile pentru a-ti usura munca.


Despre autor:

Sursa: Moneybox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.