Iti doresti o camera primitoare, calduroasa, confortabila si relaxanta? Cine nu doreste sa se simta in largul lui in propria locuinta? Daca vrei sa realizezi o amenajare cat mai neoficiala, invata elementele de baza care te vor ajuta sa creezi o asemenea imagine

Pentru inceput, incaperile neoficiale prezinta detalii simple, materiale si accesorii texturate, linii orizontale linistitoare, tapiterii delicate, suprafete nu foarte lucioase si aranjamente ce evita o simetrie perfecta.

Detaliile sunt simple si elementele colturoase sau usor curbate.

O incapere amenajata intr-un stil neoficial este locul ideal pentru o nota de fantezie. Foloseste de exemplu, o casa veche pentru pasari sau un suport de lemn pentru lumanari cu rol de soclu pentru o lampa, genti vechi de voiaj stivuite ce vor capata o functie de masuta, sau o masa de calcat de dimensiuni joase in stil retro pentru a realiza o masuta de cafea.

Amenajarea neoficiala poate fi integrata foarte usor in incaperile in stil rustic, frantuzesc sau retro, afla ce poti sa faci pentru camera ta, citind articolul integral aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.