Compania Waterhouse va da in folosinta in luna octombrie, in municipiul Arad, o cladire comerciala cu spatii de birouri din clasa A, in care a investit 3,5 milioane euro, proiectul fiind realizat de profesori de la catedra de arhitectura din Milano

Waterhouse a investit 3,5 mil. euro intr-o cladire de birouri Potrivit oficialilor companiei aradene, Centrul European de Afaceri Waterhouse este destinat sediilor unor companii multinationale, de consultanta, avocatura, notariat, start-up-uri si va fi cea mai eleganta cladire comerciala business-to-business din vestul Romaniei.

“Centrul European de Afaceri Waterhouse va fi operational incepand cu 15 octombrie 2008. Pentru realizarea proiectului au contribuit cele mai importante branduri de materiale si echipamente in constructii din lume. Unica, atat prin arhitectura ultramoderna cat si prin conexiunile logistice, proiectul reprezinta creatia unor faimosi profesori la catedra de arhitectura din Milano. Noul «green building» va asigura viitorilor chiriasi un mediu de munca confortabil si elegant, cu iluminare naturala, un control individual al conditiilor de microclimat si locuri de parcare generoase“, a declarat Tudor Caracioni, CEO Waterhouse.

Daca vrei sa stii mai multe despre acest subiect, urmareste articolul integral aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.