Apple a anuntat profit si vanzari sub estimarile pietei, insotite de o scadere puternica a actiunilor.

Profitul Apple a crescut cu mai putin de 1% in ultimele trei luni ale anului trecut, la 13,1 miliarde de dolari, iar vanzarile au avansat cu 18%, la 54,5 miliarde dolari, ambele rezultate fiind sub estimarile analistilor, in principal din cauza cererii sub asteptari pentru iPhone.

Actiunile Apple s-au depreciat cu pana la 11% in sesiunea de tranzactii electronice de miercuri seara la New York, compania afisand cea mai slaba crestere a profitului din 2003 si cea mai temperata evolutie a vanzarilor din ultimii 3 ani, potrivit MEDIAFAX.

Tot in cursul zilei de miercuri, sud-coreenii de la Samsung au anuntat ca vor lansa succesorul smartphone-ului Galaxy S3 in luna aprilie, iar acesta va include printre caracteristici posibilitatea de a se incarca fara fir si o baterie mai mare.

Samsung Galaxy S4 va fi lansat pe 15 aprilie si va fi prevazut cu functie de incarcare wireless, insa spre deosebire de Nokia Lumia 920 sau HTC Droid DNA, care au aceasta tehnologie incoporata, utilizatorii telefonului vor trebui sa cumpere un kit separat, conform capital.ro.

De asemenea, telefonul va avea o baterie mai mare de 2.600 mAh (S3 are o baterie de 2.100 mAh). Acestea sunt informatiile confirmate. Despre S4 se speculeaza ca va avea un procesor Exynos 5 Octa (8-Core), Mali-T658 (8-Core) GPU, ecran de 4,99 inch Super AMOLED Full HD, 2 GB RAM, camera foto de 13 MP si sistem de operare Android 4.2.1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.