Apple l-a concediat pe managerul diviziei responsabile de programul de harti al companiei, serviciu criticat puternic de clienti ca urmare a erorilor majore inregistrate dupa lansarea din septembrie.

Compania a lansat propriul serviciu de harti in septembrie, cand a introdus noul sistem de operare iOS 6 si a lansat la vanzare iPhone 5, scrie MEDIAFAX.

Utilizatorii s-au plans, insa, ca serviciul de harti contine erori geografice, are deficite de informatii si nu include caracteristici care fac serviciul Google Maps popular, precum informatii despre transportul public, date ample despre trafic sau poze ale strazilor.

Seful diviziei de harti, Richard Williamson, care a lucrat la Apple mai mult de zece ani, a fost concediat de vicepresedintele Eddy Cue, potrivit portalului All Things Digital. Williamson a condus echipa care a dezvoltat serviciul de harti pentru iOS 6.

Concedierea lui Williamson urmeaza unei masuri similare in cazul directorului Scott Forstall, sef al departamentului de dezvoltare de software.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.