Nokia va pozitiona noul smartphone Lumia 920 la un pret mai redus fata de principalele modele rivale de la Apple si Samsung, scrie MEDIAFAX.

Telefonul de la firma finlandeza va porni in SUA de la 150 de dolari cu abonament pe doi ani la AT&T sau 600 de dolari fara contract.

WSJ a obtinut informatiile de la retailerul Best Buy, care a inceput duminica sa preia precomenzi pentru Nokia Lumia 920 insa a retras luni modelul de pe site.

Nokia a pierdut inca 1 miliard de euro in trimestrul al treilea

Preturile afisate de Best Buy in scurta perioada in care a fost disponibil smartphone-ul erau de 149,99 dolari cu abonament pe doi ani la operatorul telecom AT&T sau 599,99 dolari fara contract, fata de 199,99 dolari sau 649,99 dolari pentru iPhone 5.

In acelasi timp, Samsung Galaxy S III costa 199,99 de dolari cu abonament pe doi ani sau 549,99 dolari fara contract.

Speculatiile aparute anterior in presa si pe bloguri indicau ca Lumia 920 ar trebui sa apara pe piata in aceeasi categorie de pret ca modelurile de varf de la principalii competitori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.