Mai multe surse din industrie au confirmat pentru presa ca pe 10 octombrie vor primi o noua invitatie.

De obicei Apple trimite invitatiile cu o saptamana inainte de evenimentul lansarii, deci este posibil ca pe 17 octombrie sa aiba loc evenimentul de lansare al noului iPad mini.

Apple s-ar putea grabi pentru ca are nevoie de o noua prezentare care sa stearga "rusinea" dezastrului Apple Maps.

[FOTO] Primele poze cu iPad mini?

Apple a lansat propriul serviciu de harti in septembrie, cand a introdus noul sistem de operare iOS 6 si a lansat la vanzare iPhone 5. Utilizatorii s-au plans, insa, ca noul serviciu de harti contine erori geografice, are deficite de informatii si nu include caracteristici care fac serviciul Google Maps popular, precum informatii despre transportul public, date ample despre trafic sau poze ale strazilor.

"Ne pare foarte rau pentru frustrarea pe care am cauzat-o clientilor si facem tot ce putem pentru a imbunatati serviciul Maps. Pana cand imbunatatim Maps, puteti incerca alternative prin descarcarea de aplicatii cu harti din App Store, precum Bing, MapQuest si Waze, sau puteti utiliza harti Google sau Nokia", afirma directorul Tim Cook intr-o scrisoare postata pe site-ul companiei.

Recunoasterea unei greseli de catre seful Apple este un moment "incredibil de rar", a notat, vineri portalul AllThingsDigital.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.