Business17 Septembrie 2012

Lectura de un minut

 Apple a castigat preliminar un litigiu declansat de Samsung la Comisia pentru Comert International din SUA, in legatura cu tehnologia patentata folosita la producerea iPhone si iPad.

Judecatorul care a analizat cazul a decis ca Apple nu a incalcat patentele Samsung, concluzia sa urmand sa fie evaluata de plenul Comisiei, care are dreptul sa blocheze importurile de produse care incalca pantetele americane, transmite romanialibera.ro.

Judecatorul a spus ca Apple nu a incalcat niciunul din cele patru patente incluse in reclamatia Samsung. Reprezentantii Samsung spera sa obtina castig de cauza in plenul Comisiei, in timp ce cei ai Apple au refuzat sa comenteze.

Decizia vine dupa ce un juriu federal din San Jose, California, a stabilit in august ca Apple sa primeasca despagubiri de un miliard de dolari de la Samsung, care a copiat aspectul si functii ale iPhone.

Citeste si:
Care este cel mai popular telefon din lume în 2020
Care este cel mai popular...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.