Pe langa birourile de inginerie din Menlo Park, New York si Seattle, compania Facebook a inaugurat recent primul sediu din Europa, in Londra.

Cu aceasta ocazie, compania a anuntat ca intentioneaza sa angajeze 22 de ingineri in acest birou, scrie adevarul.ro.

Potrivit reprezentantilor americani, Facebook si-a dorit acest lucru deoarece apreciaza potentialul informaticienilor europeni, iar aceasta decizie are la baza dorinta de a mobiliza inginerii talentati din Europa, sa lucreze la produsele Facebook. Cei care vor lucra in acest birou au ca principala preocupare dezvoltarea platformei propriu-zisa dar si zona de aplicatii pentru smartphone-uri.

Philip Su, liderul echipei londoneze, a declarat ca Londra a fost o alegere perfecta deoarece aici este cel mai bine reprezentat spiritul european, iar mediul de afaceri este unul favorabil si stabil.

Inginerii romani pot aplica la oricare dintre cele 22 de posturi din biroul londonez, iar lista poate fi verificata aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.