Microsoft a anuntat data exacta de lansare a celei mai noi generatii a sistemului de operare Windows.

Windows 8 va fi disponibil din 26 octombrie, compania anuntand ca acesta este cel mai bun sistem de operare lansat pana acum si cel mai important din ultimii 17 ani.

Versiunea RTM ajunge la inceput de august la producatori, iar pe 26 octombrie publicul larg va putea sa cumpere noul Windows 8. Va exista clasica versiune pentru procesoarele x86 de la Intel si AMD, insa si varianta RT dedicata sa ruleze pe dispozitive portabile ce utilizeaza procesoare ARM. Windows RT va fi livrat integrat in terminale, nu va fi vandut separat cum se va intampla cu Windows 8 pentru chip-urile x86, scrie HotNews.

Sunt asteptari mari in ceea ce priveste noul produs, Microsoft promitand ca Windows 8 va avea cea mai radicala schimbare de design de la Windows 95 incoace si ca sistemul va utiliza in mod economic resursele hardware, fiind optimizat pentru dispozitivele cu ecran tactivl datorita noii interfete numita Metro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.