IBM prezice ca in urmatorii cinci ani vom putea controla smartphone-urile si laptop-urile cu puterea gandului si vom putea trai intr-o lume fara junk email-uri.
  • Gadget-urile iti citesc mintea
IBM si alte companii de tehnologie lucreaza la device-uri pe care le poti controla cu puterea mintii. De exemplu, nu va mai fi necesar sa apesi pe un ecran sau pe o serie de butoane pentru a telefona cuiva ci, intr-un viitor nu indepartat, vei putea forma un numar doar gandindu-te la persoana pe care vrei sa o apelezi, conform oficialilor companiei de tehnologie ce a implinit recent 100 de ani., potrivit Wall-Street.ro.
  • Fara parole sau coduri PIN
Parolele vor fi lasate la o parte pe masura ce device-urile iti vor permite accesul prin recunoastere mult mai personala.
“Fizicul tau, ca fiinta biologica, va deveni cheia identitatii tale. Imagineaza-ti ca vei putea merge la ATM sa scoti bani si acesta te va recunoaste dupa voce sau dupa retina. La fel, vei putea accesa aplicatii si site-uri de pe mobil. Un sistem similar poate fi deja gasit in cel mai nou sistem de operare Google Android, IceCream Sandwich, in aplicatia “face unlock”.

Cititi intrgul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.