Gigantul web Google negociaza o posibila preluare a platformei de video-on-demand Hulu, ceea ce i-ar consolida pozitia pe piata de video online, potrivit presei americane.

Los Angeles Times a fost primul ziar care a scris despre acest subiect, citand surse apropiate companiei. De asemenea, potrivit aceleiasi publicatii, rivalii lui Google, Yahoo! si Microsoft, ar negocia pentru preluarea Hulu, insa niciuna dintre companii nu a confirmat aceste speculatii, informeaza c21media.net.

Pe de alta parte, Associated Press a scris ca circa 12 companii sunt in discutii preliminare pentru preluarea companiei Hulu.

Luna trecuta, Hulu a primit o ofera de preluare nesolicitata din partea unei companii, al carei nume nu a fost facut public, dar care a fost reprezentata de specialistul financiar Morgan Stanley and Guggenheim Partners, relateaza MEDIAFAX.

Cea mai recenta inovatie implementata de Hulu a fost un sistem de integrare cu Facebook, dar serviciul a fost inchis in urma unei erori care permitea ca datele de profil si adresele de e-mail ale unor utilizatori sa fie accesate de altii, fara autorizatie.

Reprezentantii Hulu au declarat ca serviciul va fi regandit, reactualizat si relansat.

Platforma Hulu este detinuta de Fox, Disney-ABC, NBC Universal si Providence Equity Partners.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.