Gigantul IT Google a lansat in Romania serviciul "Navigare cu Harti", aplicatie gratuita care functioneaza pe telefoanele mobile cu GPS si cu sistem de operare Android 1.6, sau versiune mai recenta, a anuntat directorul general al biroului local al companiei americane, Dan Bulucea.

"Lansarea acestui serviciu vine ca raspuns la utilizarea in crestere a hartilor Google in Romania si a smartphone-urilor cu Android. «Navigarea cu Harti Google» este o aplicatie gratuita ce pune in valoare conexiunea la Internet a telefonului, pentru o ghidare simpla, cu acces la cea mai recenta versiune a hartilor, cu diverse moduri de vizualizare si care functioneaza pe orice telefon cu Android si GPS", a spus Bulucea.

El a aratat ca Romania este una dintre cele 20 de tari in care acest serviciu a fost lansat.

Navigarea foloseste conexiunea de internet a telefonului mobil pentru a furniza cele mai recente harti sau informatii despre diferite obiective, cum ar fi companii, restaurante sau cafenele.

Utilizatorii nu trebuie sa achizitioneze sau sa actualizeze hartile, deoarece au acces la cea mai recenta versiune a hartilor Google. Totodata, au posibilitatea sa vizualizeze in diferite modalitati ruta, atat de la nivel stradal, cat si din aer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.