Altex, Domosi Flanco, cei mai mari retaileri de electronice si IT&C de pe piata locala, au publicat preturile pentru tableta iPad2, toate cele trei companii avand aceleasi preturi. Practic, cea mai ieftina tableta costa 2.099 de lei, iar cea mai scumpa varianta costa 3.549 de lei, conform site-urilor celor trei companii.

Cei trei retaileri incep de astazi dupa ora 18.00 vanzarea iPad2 in mai multe magazine din tara, pana acum produsul fiind achizitionat doar prin intermediul a cateva magazine online.

Cea mai ieftina varianta de iPad este cea Wi-Fi cu memorie de 16GB si costa 2.099 de lei, iar cel mai scumpa este cea 3G cu memorie de 64 GB. Aceasta costa 3.549 de lei.

Odata cu anuntul Apcom, unicul distribuitor autorizat Apple in Romania, ca de astazi va incepe vanzarea iPad 2 in Romania, unii retaileri au redus pretul acestora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.