Desi piata nu duce lipsa de terminale mobile cu Android, fiecare astfel de device are cate un inconvenient care il impiedica sa devina regele incontestabil al acestei platforme.

Ei bine, in urma parteneriatului cu Google pentru Nexus S, Samsung a invatat mai multe despre acest sistem de operare si a incorporat in Galaxy S II cam tot ce se putea. Este insa destul pentru a fi incoronat ca device-ul cu Android suprem?

Daca ar fi sa ne luam dupa specificatiile tehnice… cu siguranta. Avem de a face cu un procesor dual core ARM Cortex A9 care ruleaza la frecventa de 1.2GHz, cu un cip grafic Orion Mali-400MP GPU, 1 GB RAM, 16 sau 32 GB memorie interna cu posibilitate de expansiune prin card Micro SD, WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0 si lista poate continua. Ideea este ca Samsung a inclus tot ce se putea in acest dispozitiv, in limitele permise de lansarea lui la un pret competitiv.

Citeste integral pe site-ul playtech.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.