Chiar daca au trecut patru ani de traditie clara, iata ca s-a intamplat si exceptia: luna iunie fara iPhone. Conferinta WWDC din acest an a fost bazata exclusiv pe software si servicii.

Incep prin a spune ca, din fericire, Steve Jobs nu arata deloc asa de rau pe cat se zvonea, referitor la produsele Apple, ansamblul de functii atat pentru iOS 5, cat si pentru OS X Lion, striga "Lasa-ma sa te ating”. Practic, tot ce se face acum este orientat catre multitouch si nici un spatiu nu este prea mic pentru si mai multe functii.

Haideti sa trecem rapid prin niste cifre (nu ca Apple ar mai avea nevoie de statistici…), iar apoi luam noutatile pe rand si le disecam frumos. Asadar, s-au vandut in total 25 milioane de iPad-uri, s-au descarcat 14 miliarde de aplicatii de pe AppStore si au plecat 2,5 miliarde de dolari catre dezvoltatorii de aplicatii ca profit. In ceea ce priveste eficienta magazinului virtual iTunes, momentan a atins cifra de 15 miliarde de melodii descarcate.

Citeste integral pe site-ul playtech.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.