Facebook nu inseamna doar Mark Zuckerberg, fondatorul retelei. Vezi cine sunt actionarii din spatele celei mai mari si cunoscute retele de socializare din lume.
  • Unul dintre primii investitori din lume care au pariat pe Facebook este compania Accel Partners. Acesta detine in jur de 8% din Facebook, cu actiuni ce se ridica la valoarea de opt miliarde de dolari, scrie BusinessInsider

  • O companie IT la fel de importanta detine 10% (cinci miliarde de dolari) din actiuni. Digital Sky Technologies este o firma care a devenit cunoscuta dupa ce a achizitionat pe banda rulanta nume promitatoare din sectorul online. Compania este detinuta de miliardarul rus Yuri Milner.

  • Co-fondatorul Facebook, Dustin Moskovitz, care nu mai lucreaza acum in companie, si-a asigurat 6% din actiunile retelei, pentru suma de 3 miliarde de dolari. In plus, Moskovitz l-a depasit chiar pe Mark Zuckerberg in topul celor mai tineri milionari in topul Forbes. Cei doi sunt nascuti la o diferenta de doar opt zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.