Chiar daca au trecut deja cativa ani de cand se insista pe avantajele tehnologiei 3D, costurile foarte mari ale unui televizor, dar si lipsa continutului 3D, inca nu justifica investitia intr-un TV, de cele mai multe ori cu un pret dublu fata de altul cu aceeasi diagonala.

Ideea era perfect valabila pana in momentul in care LG a decis ca poate, totusi, sa schimbe situatia cu o tehnologie nu neaparat noua, dar imbunatatita si perfectionata suficient de mult incat sa poata fi patentata. Indiferent de meritele tehnologice ale metodei de afisare a continutului 3D adoptate de LG in linia sa de 3DTV-uri lansate in acest an, evolutia la capitolul performanta este evidenta fata de ceea ce vedeam anul trecut. Sa fie oare aceasta inca o dovada ca nu trebuia sa va grabiti, poate, spre achizitia unui TV 3D anul trecut?

LG LW650S, LG 55LW650S

Fie ca urmare a faptului ca incearca sa se diferentieze fata de concurenta, fie ca au sesizat ca actualele modalitati de redare a continutul 3D nu sunt suficient de performante, LG a brevetat un nou standard Cinema 3D. Prezent si in acest model cu diagonala de 55 inci, LW650S, Cinema 3D a stat la baza obtinerii unor certificari foarte atractive. 55LW650S este primul televizon 3D din lumea flicker free. Marea problema a tehnologiilor prezente pe piata, in ceea ce priveste 3D-ul, inclusiv Nvidia 3D, dar si una dintre principalele cauze pentru ameteala sau durereri de cap cand vizitionati continut 3D, este data de flicker.

Citeste integral pe site-ul playtech.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.