In premiera in Romania, a fost proiectat cel mai mare continut video mapping 3D, cu ajutorul unor proiectoare HD de ultima generatie. Evenimentul a marcat o alta premiera importanta a Orange Romania, serviciului HD Voice.
Orange invita publicul sa vada din nou proiectia pe 14 mai, in Piata Universitatii, la Noaptea Alba a Muzeelor. Astfel, compania creeaza inca un punct de interes pe itinerariul bucurestenilor, prezentand dintr-o perspectiva inedita Facultatea de Arhitectura “Ion Mincu”.

Numaratoarea inversa pana la spectacolul de proiectie a inceput pe 10 mai pe www.orange.ro . Totodata, pe plasmele din oras si din statiile de metrou, un scurt filmulet de teaser a invitat trecatorii in Piata Universitatii sa ia parte la o experienta digitala unica. Anuntul a fost postat si pe pagina de Facebook a Orange Romania.

Acest eveniment de exceptie vine sa sustina rolul Orange de “digital coach” promovat prin noua semnatura de brand: ”today changes with Orange”. Orange si-a propus sa simplifice accesul clientilor la lumea digitala si sa ofere experiente de utilizare a noilor tehnologii la o calitate extraordinara.

despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu 10,3 milioane de clienti si venituri de 222 milioane de euro in primul trimestru al anului 2011. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 215,9 de milioane de clienti pe cinci continente.Orange ofera o gama extinsa de solutii de comunicatii clientilor sai, atat utilizatori individuali, cat si companii, de la servicii de baza pana la servicii integrate de voce si date fixe si mobile.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.