Nu stiu altii cum sunt cand vine vorba de pasiuni, dar banuiesc aceeasi dorinta de a intalni un amestec de placere, provocare, dar si ajutor- ajutor in mentinerea entuziasmului, pentru ca este un sentiment care vrei sa te insoteasca o vreme cat mai indelungata. Bineinteles ca ma refer la o situatie cat se poate de concreta: la pasiunea pentru fotografie.

E o pasiune destul de comuna, as zice, la indemana multora, chiar tot mai multi parca vor sa descopere ori doar sa admire frumusetile pamantului vazute prin vizorul unei camere foto. Si, la drept vorbind, cum e o pasiune destul de accesibila, cand tehnologia ofera un ajutor tot mai consistent, nu?

Nikon D5100Ei da, aici voiam sa ajung. La o noua camera foto, Nikon D5100, pe care am cunoscut-o odata cu lansarea in Romania, in Delta Dunarii, si care a fost construita parca special pentru novicii entuziasti ai fotografiei. Bine, cu “parca” am fost putin rautacioasa, recunosc, pentru ca aparatul chiar este dedicat incepatorilor in ale DSLR-ului. Insa e greu de crezut ca un mulaj atat de bun pe nevoile si dorintele unui debutant poate fi atins.

Citeste integral pe site-ul playtech.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.