Facebook, reteaua de socializare care a unit intreaga lume, se muta in casa noua, dezvoltandu-si propriul campus in Silicon Valley. Descopera cum arata resedinta celei mai mari retele de socializare.

Compania Facebook "locuieste" in prezent intr-un laborator de cercetare Hewlett-Packard (HP) vechi, un loc ce a devenit mult prea aglomerat pentru cei peste 2.000 de angajati.


Sursa: captura foto BusinessInsider.com

Astfel, conducerea Facebook a luat decizia de a se muta intr-un campus in Menlo Park. Acolo, compania, are in plan sa mai angajeze alti peste 9.000 de persoane in urmatoarele 6 ani, scrie businessinder.com.


Sursa: captura foto BusinessInsider.com

Campusul este impartit in doua, partea de Est fiind un fost Sun Microsystems Campus, si consta in noua cladiri de birouri, cu o suprafata totala de 1.036.000 de metri patrati, desfasurati pe 57 de acri.


Sursa: captura foto BusinessInsider.com

A doua parte, cea de vest, se desfasoara pe o suprafata de 22 acri, iar in trecut a facut parte din campusul Tyco Electronics.

  • De asemenea, directorul executiv al Facebook a renuntat la chirie si si-a cumparat o casa de 7 milioane de dolari, dotata cu cinci dormitoare si cinci bai in apropiere de viitorului campus al companiei, in Menlo Park, Silicon Valley
Casa include o gradina foarte mare precum si o piscina.

Zuckerberg obisnuia sa locuiasca intr-un apartament relativ modest din Palo Alto, mai scrie BusinessInsider. Desi aparent scumpa, avand in vederea averea sa, suma de 7 milioane de dolari este mica, Zuckerberg putandu-si permite sa investeasca mult mai mult intr-o locuinta.

-
Sursa: captura foto BusinessInsider.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.