Mark Zuckerberg deschide "portile" Facebook si invita MTV in birourile din Palo Alto pentru a cunoaste ce se intampla in spatele celei mai mari retele de socializare din lume.

Mark Zuckerberg a decis sa deschida „portile” Facebook. Beneficiarul acestui eveniment a fost MTV, care a putut sa intre in birourile din Palo Alto si sa vorbeasca cu fondatorul si cu muncitorii. „Crezi ca stii tu cunosti Facebook? Nu ai nici cea mai vaga idee”, este intrebarea „Jurnalului Facebook”, realizat de compania americana.

Nu este nicio coincidenta ca acum mass-media are mai mult ca niciodata acces la companie si nici ca isi intareste relatiile cu Obama. Nu este pentru ca Facebook incearca sa-si schimbe imaginea de companie cu lucratori tineri, de programatori ciudati care au control asupra datelor cu caracter personal ale utilizatorilor. Acum, compania vrea sa isi construiasca o imagine de firma puternica, responsabila, cu viziune, in ciuda tineretii sale, iar acest lucru a necesitat o campanie mare de marketing si de relatii publice, care a inclus si lobby la Washington, scrie El Mundo.

Iata primele patru parti ale unui scurt documentar despre cea mai importanta retea sociala din lume:

Prima parte – Meet the faces behind Facebook, sau fetele dragute care lucreaza pentru reteaua de socializare si rolul lor in companie:


Partea a doua - Let the Hack-A-Thon Begin!, sau… suntem mai destepti si avansati decat altii:

Partea a treia – Facebook brings people together, sau ne iubim, va iubim si ne dorim ce veti dori:

Partea a patra – Facebook employees meet real people with amazing stories, sau suntem atat de buni si minunati ca imbunatim vietile oamenilor:

Sa fim oare singurii care sunt incantati de aceste tipuri de campanie din SUA unde niciodata nu se intampla nimic rau?

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.