Fiind posesori de gadgeturi scumpe, utilizatorii de iPhone inseala aparentele, vrand sa demonstreze ca sunt prosperi, cand, de cele mai mult ori, sunt ingropati in datorii, arata un sondaj realizat de britanici.

Doar 1 din 5 utilizatori ai unui telefon "must-have", cum e iPhone-ul recunosc ca pricipalul lor cont de debit este descoperit intotdeauna. Aceasta statistica este dubla fara de media nationala a britanicilor. Se pare ca unul dintre 10 cetateni ai Marii Britanii recunoscu ca se afla in mod constatnt 'pe rosu" in ceea ce priveste limita de card.

Pe de cealalata parte, un total de 54 procente a utilizatorilor rivalului Android si jumatate de posesori de BlackBerry au declarat ca nici odata nu intra in datorii, contul lor fiind mereu acoperit.

Potrivit DailyMail, aceaste statistici au fost dezvlauite in cadrul unui sondaj care a prezentat legatura dintre statutul financiar si smartphone-ul din dotare. Cei care folosesc un Android sau un BlackBerry, castiga de obicei, mai mult decat posesorii de iPhone.

Sondajul realizat de catre YouGov a descoperit ca utilizatorii de BlackBerry castiga peste 50.000 de lire pe an, in timp ce doar 5% dintre cei care au un iPhone in buzunar, au si aceasta suma in portofel. 7% dintre posesorii de Android castiga aceasta suma de bani.

Mai putin de jumatate dintre utilizatorii de iPhone castiga 20.000 de lire pe an, comparata cu 38% dintre cei care au un BlackBerry si 27% pentru cei care au un Android.

Se pare ca Androidul a depasit iPhone-ul, devenind cel mai popular smartphone pe care-l aleg britanicii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.