BitDefender, cel mai mare producator local de solutii de securitate informatica, va oferi stagii de practica pentru 18 studenti si masteranzi, in perioada 1 iulie - 1 octombrie 2011

Compania cauta studenti interesati de securitatea informatica si de dezvoltarea de software si web, punand la dispozitie 18 posturi de junior dezvoltatori C/C++, ingineri testare si specialisti dezvoltare web.

“Experienta internship-urilor este contactul necesar cu realitatea al studentilor, dar si o cerinta obligatorie la angajare pentru multe companii”, a afirmat Carmen Buruiana, manager de resurse umane in cadrul BitDefender.

Studentii si masteranzii se pot inscrie la stagiile de practica BitDefender pe site-ul www.stagiipebune.ro, incepand cu data de 21 martie, pana pe 29 mai. Rezultatele selectiei vor fi afisate pe site, in luna iunie.

BitDefender, companie cu afaceri de aproximativ 24,7 milioane de euro in 2009, controleaza circa 40% din vanzarile de produse de securitate informatica din Romania si are peste 250 de milioane de utilizatori la nivel mondial.

Compania avea in 2009 in jur de 425 de angajati in birourile de la Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara. Totodata, BitDefender are reprezentante si in SUA (Florida), Spania, Marea Britanie si Germania, in care lucreaza intre 100 si 200 de angajati si un centru de servicii in Chile, care deserveste utilizatorii vorbitori de limba spaniola din America de Sud si Spania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.