Cand vine vorba de aplicatii, iPhone-ul [review iPhone 4] etaleaza o gama absolut impresionanta. Dar unele dintre ele se dovedesc a fi realmente mult mai utile decat restul. De aceea, ne-am gandit sa va prezentam o selectie a celor care noua ni se par cele mai utile.

10: ATAXI
Producator: ADULMEC LLC Pret: Gratuit

Chiar daca nu este cea mai deosebita aplicatie, posibilitatea de a avea tot timpul o baza de date actualizata cu numerele de telefon de la majoritatea companiilor de taxi din Romania justifica cu siguranta descarcarea gratuita a ATAXI. Nu trebuie decat sa intrati in aplicatie, moment in care prin GPS va este localizat orasul in care va aflati, dupa care puteti alege compania dorita de dumneavoastra. Daca aveti internet pe telefon, automat baza de date a aplicatiei este actualizata in momentul in care ati accesat-o. Pe langa faptul ca aveti acces la toate numerele de telefon ale companiilor din baza de date, si preturile aferente fiecarei companii, va puteti defini un numar implicit, pe care sa-l sunati in momentul in care atingeti numele companiei. Simplu, eficient si gratuit, exact cum ar trebui sa fie o aplicatie.

9: Bump
Producator: Bump Technologies LLC Pret: Gratuit

Bump are deja cativa ani pe piata, istorie care se reflecta intr-o varianta a aplicatiei si pe Android, dar mai ales in mai multe functii pentru utilizatorii de iPhone. Daca la inceput erati restrictionat in a trimite de la un telefon la altul doar un contact din agenda sau o poza facuta cu telefonul, acum bagajul de functii s-a imbunatatit considerabil, pretul ramanand acelasi: 0. Ideea e simpla, trebuie sa aveti doua telefoane conectate la aceeasi retea wireless, sa va alegeti continutul pe care il doriti partajat, urmatoarea etapa fiind ,,lovirea” telefoanelor unul de altul. De aici vine Bump – a lovi in limba engleza. Dupa impact vi se mai cere o data confirmarea transferului si cam asta e tot.

Citeste integral pe playtech.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.