Dupa o zi plina de sedinte si discutii cu si despre cifre, o modalitate de relaxare o costituie vizionarea unui film. Ce aleg managerii cinefili: Filme acasa sau la cinema?

  • Adrian Simionescu, Vienna Investment Trust: Acasa, impreuna cu prietenii
Adrian Simionescu, managerul societatii de brokeraj Vienna Investment Trust (VIT), face parte din tabara celor care prefera sa vizioneze filmele acasa, motivele pentru care alege aceasta varianta fiind comoditatea si timpul liber limitat. Totusi, el recunoaste ca, uneori, merge si la cinema.
  • Oana Iliescu, DTZ Echinox: Revad filmele vechi acasa
Si Oana Iliescu, managing director al companiei de consultanta imobiliar DTZ Echinox, prefera confortul de acasa atunci cand vizioneaza un film.

  • Stefan Boboc, Boboc & Asociatii: Cinema, urmat de masa sau shopping
Desi alte persoane prefera propria locuinta pentru a viziona un film, datorita comoditatii, Stefan Boboc (foto), avocat coordonator al societatii civile de avocati Boboc & Asociatii, alege mall-urile pentru a merge la cinema

"Un criteriu este acela al comoditatii, pentru ca stau aproape de un mall, altul este cel al confortului si, nu in ultimul rand, faptul ca imi place ca inainte sau dupa ce vizionez un film sa iau masa sau sa fac cateva cumparaturi", explica el.

CIteste integral ce aleg managerii cinefili pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.