O noua barfa face furori pe internet. Un blog din Taiwan, cu o mare credibilitate si acuratete in ceea ce priveste scurgerile de informatii, dezvaluie ca Apple are deja in plan viitorul iPhone 5.

  • Cum va arata viitorul iPhone 5?
Ecran imens, camera foto performanta si tastatura fizica

Se zvoneste ca viitorul iPhone 5 va avea o camera foto intre 8 megapixeli (competitiva cu telefoanele Android concurente, din prezent) si 12 megapixeli. Cu o camera mai buna si un ecran mai mare, telefonul Apple ar putea convinge si cumparatorii a carei loialitate se schimba in functie de capacitatile hardware si nu in functie de brand.

De asemenea, tastatura fizica ce o promite iPhone 5 este totusi din alt film fata de cel cu care ne-a obisnuit Apple, insa se preconizeaza a fi o miscare riscanta pentru companie.

Un lucru interesant despre toate aceste zvonuri este ca Apple ea devenit mai competitiva ca niciodata in raport cu concurenta ce detine dispozitive ce opereaza cu Android, sistemul de operare al Google, pentru ca multe dintre acestea sunt dotate deja cu ceea ce “isi doreste” Apple: Ecran imens, camera foto performanta si tastatura fizica. Astfel, aceste elemente ar putea deveni viitorul iconic al telefonului Apple.

In comparatie, multe modele Android sunt deja dotate cu camere de 8 megapixeli, in contrast cu iPhone4 ce detine o camera de 5 megapixeli. In prezent, suprematia o detine Leo Altek ce dispune de o camera de 14 megapixeli. Deci, fara indoiala, tendinta este spre cat mai multi megapixeli cu fiecare luna care trece.

De asemenea, alte dispozitive Android concurente dispun de ecrane de 4.3 inch. Insa, dispozitive Android cu ecrane de peste 4 inch se lauda cu o capacitate multimedia, dar au minusuri in ceea ce priveste manevrabilitatea, fiind greoaie si nepractice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.