Omul de afaceri Dinu Patriciu a vandut catre jurnalistul Sorin Rosca Stanescu si sotia acestuia pachetul de 60% dintre actiunile detinute la Virtual Big Bang (VBB), o companie care controleaza mai multe site-uri de stiri, o librarie online si un site de comert electronic.

“Incepand din acest moment, detinem compania in proportie de 100%”, a precizat Sorin Rosca Stanescu, directorul general al VBB.

Virtual Big Bang, compania care detine Corect.com, a fost infiintata in 2010 si pana acum era detinuta in proportie de 60% de Arch Industries Holding BV, restul actiunilor fiind controlate de Ans News SRL, conform datelor de Registrul Comertului.

Arch Industries Holding BV, apartine omului de afaceri Dinu Patriciu, conform Evenimentul Zilei, in timp ce Ans News, este o companie lansata in 2007 si detinuta 100% de catre Steluta Rosca Stanescu, sotia jurnalistului Sorin Rosca Stanescu.

Tranzactia vine la doar trei luni dupa ce platforma Corect a lansat primul proiect, libraria online www.books.corect.com.

Mai multe detalii despre aceasta tranzactie citeste pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.