Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala lanseaza prima tableta sub marca proprie, Orange Tablet, care poate fi achizitionata incepand de la 99 de euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani.

Prin abonament, clientii beneficiaza si de acces nelimitat la Internet, 100 SMS/luna in retea, optiunea Happy Night (intre 00:00 si 07:00), Cost Control si upload la viteza de pana la 1,46 Mbps. Abonamentul permite si servicii de voce mobila, iar tarifele pentru apeluri sunt cele standard - 0,146 euro/min in retea si 0,198 euro/min in alte retele nationale. De asemenea, clientii primesc un bonus de 60 de minute de apeluri video in retea si 30 MMS.

Orange Tablet are un ecran tactil de 7 inchi si ofera acces la aplicatiile din Android Market prin sistemul sau de operare Android 2.1. Tableta permite aplicatii web-based sau Android pentru vanzare, raportare sau gestiune a timpului si a resurselor.

Noua tableta poate fi folosita si ca rama foto digitala, ceas de birou sau ecran pentru vizionarea filmelor HD.

Orange Tablet este ergonomica, datorita suportului mobil de sustinere, fara a fi necesar un accesoriu suplimentar. In plus, este compatibila cu MP3 , PCM, AMR, AAC, codecuri precum H.264, MPEG4 si include 2 camere video, o memorie interna de 8GB, plus un slot de card microSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.