Aplicatia romaneasca Trip Journal a fost declarata de fanii iPhone drept cea mai buna din lume.
Aplicatia Trip Journal dezvoltata la Cluj Napoca de compania iQuest a primit trofeul pentru cea mai buna aplicatie dezvoltata vreodata pentru iPhone (“All around best app ever”), in cadrul conferintei mondiale a dezvoltatorilor de aplicatii pentru acest tip de smartphone “360iDev" , ce s-a desfasurat saptamana trecuta in Austin, oras din statul american Texas. Votul a fost online.
  • Aplicatia romaneasca este folosita de peste 60.000 de posesori de iPhone, cei mai multi fiind din SUA, Marea Britanie si Germania. Aceasta poate fi instalata si pe smartphone-urile care folosesc sistemul de operare Android, Symbian si, in curand, Bada.

Trip Journal, prin integrarea cu Google Earth, ofera utilizatorilor posibilitatea de a impartasi cu prietenii si familia informatii actualizate despre locurile pe care le viziteaza, poate urmari rutele prin GPS si vizualiza pe Google Maps, memoreaza coordonatele, realizeaza si posteaza poze, inregistrari video, comentarii si articole pe blog.

Acesta este al treilea premiu mondial primit de programatorii romani pentru aceasta aplicatie, dupa medalia de aur oferita de Google in 2009 la categoria “Aplicatii pentru turism” si castigarea a doua trofee, la categoriile “Excellence in Design” si “Best paid for app” in cadrul evenimentului Mobile App World 2010, organizat luna trecuta, la Londra.

Citeste mai multe detalii despre acest subiect pe Wall-Street.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.