Google nu construieste o retea de socializare care sa concureze cu Facebook, site care are peste 500 de milioane de utilizatori la nivel mondial, a afirmat un oficial al gigantului american de internet.

Nu lucram la o platforma care sa devina inca o retea de socializare", a afirmat, Hugo Barra, managerul segmentului de dezvoltare de produse mobile la Google, in cadrul unui forum la Monaco., conform Wall-Street.

Retelele de socializare au inregistrat in ultimii ani cresteri spectaculoase in privinta numarului de utilizatori, dar si a veniturilor din publicitate, devenind competitori tot mai importanti pentru companii precum Google sau Yahoo.

Eric Schmidt, CEO-ul celui mai mare motor de cautare la nivel mondial, afirma in septembrie ca gigantul de internet intentioneaza sa adauge aplicatii de socializare site-urilor sale, mai degraba degraba decat sa lanseze o retea precum Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.