Ce am asteptat cel mai mult in ultima vreme era dezondamantul unei povesti ce a avut loc la unul din hotelurile din Bucuresti si care a avut ca si protagonist o bijuterie a ingineriei tehnologice. Probabil ati auzit cu totii despre patania cu laptopul “subtilizat” dintr-un stand de expunere, chiar cu cateva zile inainte de lansarea acestuia, in septembrie. Era vorba de mult asteptatul ASUS NX90, care a fost dezvelit privirilor in mod oficial la Ateneul Roman.

Dimineata mea a inceput destul de brusc. Dupa foarte putine ore dormite, m-am trezit cu doar jumatate de ora inainte de inceperea evenimentului, am alergat prin casa ca un disperat si am gonit cu viteza melcului turbat intr-un taxi, jumatate de Bucuresti, pentru a ajunge cat de cat la timp la eveniment, relateaza jurnalistii de la playtech.ro.

Prima sesiune a fost cea tehnica, unde ni s-au prezentat in detaliu specificatii tehnice si tehnologii folosite la constructia acestui laptop. Am aflat ca noua jucarie este construita pe o platforma cu totul noua, beneficiind de o serie de elemente noi, inovatoare din punct de vedere tehnologic. Astfel, amplificatorul de sunet este unul dintre cele mai performante combinatii posibile, avand atat o eficienta foarte mare, cat si o calitate deosebita. Incintele acustice beneficiaza de o crestere drastica fata de notebook-urile obisnuite.

De asemenea, incintele acustice sunt situate in afara carcasei, de o parte si de alta a display-ului, fiecare avand o putere de 11W. Motivul pentru care acestea nu respecta modul obisnuit de constructie este ca David Lewis, Chief Engineer Design la Bang & Olufsen, stia foarte bine ca un volum ridicat poate duce la defectarea rapida a componentelor, prin transmiterea vibratiilor de la difuzoare la acestea.

Cititi review-ul complet pe playtech.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.