Finalizarea proiectului e-Romania, adoptarea legii infrastructurii in telecomunicatii ori cresterea investitiilor pentru a extinde accesul la internet in mediul rural sunt doar cateva dintre asteptarile pe care le au managerii de la Valerian Vreme, noul sef al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale.
  • Din punctul de vedere al lui Bogdan Pasat, director de marketing si vanzari JVC pentru Romania si Bulgaria, pentru a fi un bun ministru trebuie sa fi, in primul rand, un bun administrator. Intrebat cum i se pare schimbarea lui Sandu de la Comunicatii, acesta a declarat ca nu este in masura sa dea verdicte deoarece nu il cunoaste foarte bine pe noul ministru.
“Insa, cum nu am cunostinte despre cine este Gabriel Sandu, nu am nici despre cine este Valerian Vreme. In opinia mea, un ministru trebuie sa stie ce inseamna gestionarea unui buget si sa fie un bun administrator. Iar faptul ca noul sef numit la MCSI are experienta in IT nu il face neaparat un bun administrator”, a declarat Pasat.
  • Monica Jiman, director operational si vicepresedinte pentru dezvoltarea afacerilor in cadrul Pentalog, este de parere ca noul ministru ar trebui sa verifice ce s-a intamplat in timpul mandatului ministrului Sandu si sa incerce sa nu comita aceleasi greseli ca si predecesorul sau.
“Proiectul e-Romania, spre exemplu, exista doar pe hartie. Parerea mea este ca Gabriel Sandu nu a fost atat de activ pe cat ar fi trebuit, mai ales ca IT-ul este un domeniu care aduce bani statului”, a spus ea.

Citeste integral parerile sefilor companiilor de IT si telecom pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.