Oficial, perioada de dominatie a Apple in piata de telefonie mobila a luat sfarsit. Dat fiind ca Google, Microsoft si RIM pun presiune asupra pietei de iPhone-uri, este evident faptul ca Apple se confrunta cu o concurenta puternica, care va afecta compania.

1. Cifrele vorbesc de la sine

Conform unui studiu Nielsen, tehnologia Android bate iPhone-ul celor de la Apple. In plus, cota de piata de 27% detinuta de Google prin sistemul de operare arata ca dominatia Apple este pe cale sa se incheie.

2. Urmeaza lansari de noi terminale bazate pe platforma Android

Datorita succesului inregistrat de tehnologia Android, tot mai multi producatori de telefoane inteligente vor crea terminale bazate pe acest sistem de operare.

3. Motorola a dovedit ca este posibil

Producatorul de telefoane mobile Motorola a demonstrat, atat consumatorilor, cat si altor vendor ca, atata timp cat pui la dispozitia utilizatorilor un set potrivit de functionalitati si ai o viziune corecta, poti sa creezi un telefon care sa concureze cu iPhone-ul. Succesul inregistrat de modelul Droid X al companiei pune in pericol cota de piata detinuta de Apple.

4. Factorul decisiv – Google Android 2.2

Utilizatorii de smartphone-uri care ruleaza pe platforma Android 2.2 pot vizualiza aproape orice videoclip de pe Internet si se pot juca online orice, lucru pe care cei care au un iPhone nu il pot face. Incapacitatea de a vedea anumite videoclipuri sau de a juca anumite jocuri constituie o reala problema pentru iPhone.

Citeste integral cele 10 motive pentru care suprematia iPhone este in pericol pe wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.