Steve Jobs, directorul executiv al Apple, a respins orice sugestie legata de problemele tehnice ale iPhone 4, insa a oferit consumatorilor carcase de telefon pentru a inlatura plangerile care au afectat imaginea si actiunile companiei, scrie ABC News.

Intr-o conferinta de presa neasteptata, care a durat 90 de minute, directorul executiv al Apple a afirmat ca problemele de receptie sunt intalnite in intreaga industrie de smartphone-uri, numind rivali ca Research in Motion, Samsung Electronics si HTC Corp, scrie Wall-Street.ro, citand ABC News.

Jobs sustine ca nu exista nicio problema cu antena iPhone 4 si a acuzat presa ca incearca sa afecteze o companie care se bucura de succes.

Dupa lansarea din luna iunie, unii utilizatori de iPhone 4 s-au plans de pierderi de semnal cand tineau terminalul intr-o anumita pozitie.

Asa stau lucrurile in industria smartphone-urilor. Telefoanele mobile nu sunt perfecte. Majoritatea celor pe care le-am testat s-au comportat asemanator”, a declarat Steve Jobs.

Restul articolului il gasiti pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.