Consumatorii americani au mai multa incredere in cele mai mari companii IT ale lumii - Microsoft, Google si Apple decat in retele sociale ca Facebook.

Giganti IT ca Apple si Google sunt considerate mult mai demne de incredere decat site-urile de retele sociale ca Facebook sau Twitter, arata un studiu al Zogby Interactive, citat de Wall-Street.

Studiul a fost publicat in aceeasi zi in care Google a fost chemata in instanta in Franta, dupa ce a colectat accidental date confindentiale ale utilizatorilor europeni prin serviciul Street View.

Companiile IT si site-urile de retele sociale au primit mai multa incredere din partea consumatorilor decat continutul din media traditional, doar 8% dintre adulti si 6% dintre tineri declarand ca au mai multa incredere in formele de media traditionale.

La studiul la care au participat 2.100 de adulti, 49% dintre acestia au declarat ca au incredere in cele trei companii IT. Doar 8% dintre acestia au declarat ca au incredere in Twitter, in timp ce doar 13% au incredere in Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.