HTC a facut oficial terminalul inteligent Wildfire, produs special pentru piata europeana (lansare initiala in Marea Britanie) care urmeaza sa-l primeasca pe la inceputul trimestrului trei al anului curent.
La o prima vedere, Wildfire pare un Desire mai domolit, designul de referinta fiind aproximativ acelasi. Tastele de langa trackpad-ul optic au fost ridicate si amplasate sub display-ul de 3.2 inci, ce are o rezolutie de numai 320x240 pixeli. Rezolutia este decenta, dar nu mai e de mult in trend. Wildfire are si un procesor destul de slab, si anume vechiul Qualcomm la 528 Mhz. Astea sunt principalele aspecte care nu ne plac la telefon, insa HTC a promis doua lucruri: ca pretul va fi foarte atractiv si ca Android-ul 2.1 (Eclair) va merge ceas, cu tot Sense UI-ul si cu toate widget-urile sale superbe. In cazul asta, parca ii mai iertam...

Click aici pentru galeria foto si mai multe detalii tehnice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.