Opt persoane, din care doi angajati ai companiei Vodafone, isi vor putea oferi, pe parcursul a patru luni, energia, timpul si cunostintele beneficiarilor unui ONG din Romania, in cadrul programului Voluntar de profesie!.

Fiecare voluntar va primi un salariu egal cu ultimul sau salariu obtinut pana la inceperea programului. Fundatia Vodafone, organizatie non-guvernamentala finantata de Vodafone Romania S.A, va acoperi salariile curente ale voluntarilor si cheltuielile aditionale, pe toata durata programului.

“Voluntar de profesie” se desfasoara in perioada septembrie - decembrie 2010. Persoanele care doresc sa candideze pentru a fi selectate in acest program trebuie sa obtina, in prealabil, acordul ONG-ului pentru care opteaza, apoi sa completeze formularul de inscriere disponibil pe site-ul www.fundatia-vodafone.ro in perioada 17 mai - 6 iunie.

Candidatii vor fi selectati de catre un juriu format din membrii boardului fundatiei. Programul a fost implementat initial in 2002 de catre Fundatia Vodafone la nivel mondial si, in prezent, se desfasoara in 14 tari. Pana astazi, peste 700 de voluntari s-au implicat in proiecte dezvoltate de ONG-uri din toata lumea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.